Första dagen

Sedan vi landade på Stanstedt igår så har det hänt en himla massa. Vi landade sega och trötta men väldigt förväntansfulla över att äntligen vara framme. I London regnade det och inga paraplyer hade vi fått med oss, inte heller hade vi orken att köpa några så vi satte fart för att möta upp hon vi skulle hyra lägenheten av. Våra väskor var tunga, vi var trötta och det enda vi ville var att få komma till vårt HEM. Men innan vi kom så långt stannade vi för att köpa nödvändigheter som lakan, handdukar, hygienprodukter osv. 
 
Lägenheten, eller främst vårat rum är så mysigt, fräscht men framförallt STORT. Lägenheten är på två våningar men vi bor på första precis brevid köket. Stora fönster, högt i tak, en soffa med fotölj, matbord, två garderober och en stor säng. Vad mer kan vi begära? Vi trivs SÅ BRA!
 
Efter att ha käkat hämtmat på kvällen så drog vi ut och dansade med ett gäng härliga tjejer, hade väldigt roligt och en grym första kväll i London! 
 
Idag vaknade vi upp tidigt då det var helt ljust i rummet, vi satte på oss sköna kläder och gick ut i SOLEN för att köpa frukost. Vi slog oss ner i en park och njöt av värmen, solen och att vi åt vår allra första frukost i staden som vi båda känner LOVE för. Lägenheten ligger så himla centralt att vi promenerade ner till Covent Garden på ca 5-10 min och det finns massor med restauranger, uteställen och butiker i området. Vi trivs mer än bra!
 
Vi har hunnit med promenad i solen, ytterliggare en runda på Primark, Boots och Sainsbury's och nu har vi packat upp från väskorna och gjort fint och hemtrevligt i rummet. Imorgon står jobbsök på schemat.
 
 

Comments
Posted by: Malin Bergström

Åh Sara vad avundsjuk jag är!! Ska bli så himla roligt att följa er och förhoppningsvis får jag en egen spark i baken :) lycka till med jobbsökandet, det tror jag du fixar lätt! <3

2013-04-14 @ 20:26:56
Posted by: Sofie

Såg på FB så kika in här. Va roligt att du trivs så bra redan, och va spännande allt verkar nu :) Hoppas de går bra för dig/er nu!

/Sofie

2013-04-15 @ 23:54:01
URL: http://www.highvoltage.blogg.se

Leave a comment

Namn:
Remember me?

E-mail (publiceras ej)

URL/Blog

Comment

Trackback
RSS 2.0