take my hand, take my whole life too


Skyll dig själv för folk vill gärna lära känna dig

Brakfrukost x2, en fet Elle tidning och lite eller mycket, ännu mer chill på det. Har världens bästa vänner. Prioritera rätt och lägg inte tid på någon som inte lägger tid på dig. Med det lilla sagt så säger jag fortsatt trevlig Söndag. Imorgon vaknar vi upp med valresultat, mattemåndag och ny vecka. Men det är imorgon det. Hej!

Och vad händer den dagen det faktiskt sker?Tänkte uppmärksamma om en sak som jag personligen tycker är bra för alla tjejer i tonåren och uppåt. Jag har skrivit ett inlägg på bloggen 530 742 skäl* som drivs utan sidan tjejjouren.se. Varje månad så har bloggen ett speciellt tema och vem som helst, som är tjej vill säga, kan skriva ett inlägg om det aktuella temat. I september månad skrivs det om Vardagsrädslor, och här hittar ni mitt inlägg!

Give a little try and find a little answer

Redan som liten fick man se det. Mest på film. På det tecknade Disney filmerna. När prinsen fick sin prinsessa, eller när odjuret fick sin skönhet, eller när Luffsen fick sin Lady. Och hur kunde vi någonsin ana då att det inte var en som en bal på slottet? För verkligheten är aldrig den samma, även fast man som liten trodde att filmen var verkligheten. När började man inse att så var inte fallet? När började man tänka för mycket? Och när började man inse hur svårt allting är?


It wasn't just a 'thing' in the word 'something'

Take a minute of your time and let your thoughts go back years ago. To all the lives that could’ve live and all the teardrops that grew so big. Hearts stopped beat in all of us, some for just a second, and some forever. It was one big place, one big change, one big silence.


We saw it, we read about it, we heard it.
But all I could hear was one big silence.


Nine eleven.


Jag ska ge dom något som hjälper, mot en ond och giftig världDet jag vill ha kan inte köpas, inte stjälas, få till låns. Det jag vill ha kan inte ägas, det är så mycket större än så. Jag kastar pappersplan från höghus mot en gnista gömd i snön. Jag måste tro att det kan hända, jag måste drömma min egen dröm.

Jag tror jag vet vad allt går ut på, jag tror jag äntligen förstår. Att det finns ingen magisk genväg, ingen rök och inga spår. Och det finns ingen enkel lösning, inget svart och vitt, bara grått. Man får ta det man blivit given och säga "Jag älskar det jag fått". Du och jag ska aldrig dö. Nej du och jag ska aldrig dö.

OnsdagTräningsverk till både höger och vänster. Men vad gör det, jag lever ju i varje fall. Strax är det lunchtime och magen tackar inte nej till lite fisk i magen. Ikväll börjar dansen och jag längtaaar, jag hoppas på en riktigt rolig timme! Men först ett antal timmar matte. Inte kul.

Sometimes you really piss me off, but hey, we're suppose to be together

Medina - Vi to

Back to reality


Nu kör vi igen. Sajbe is back och laddar om för en tacosmiddag i min ensamhet, i och för sig sjunger Passion Pit för mig men mina armar fryser och det skulle ju vara mysigt om någon värmde dom. Here we go, höst och vinter, nytt år om inte så många månader, regn och kyla. Mucho besitos, och att leva i nuet har jag aldrig varit speciellt bra på!

RSS 2.0