Inspo July

sources:columbinesmille,angelicablick,myblomquist,random.


Så himla blandad månad. Hösten smyger sig på litegrann men vill fortfarande ha brun hud och varma dagar på stranden. Inte för att jag har fått uppleva det än men som sagt, snart så är de dags. Smycken och små detaljer är det som gör det komplett och ja, finns inte så mycket mer att säga. Ha en fortsatt fin sommar!

Todays


Livet

Jobb jobb jobb jobb. Men det är jag glad över, för jag älskar mitt jobb! Tänkte vänta till helgen med en bunt bilder. Försöker komma underfund över vad jag vill göra under hösten och vintern men känner att jag inte vill planera det. Ta det som de kommer helt enkelt och bara våga, bara göra, bara vara och bara leva. Men att inse att nu börjar livet. Flera kommer faktiskt flytta iväg till hösten och här sitter jag, ovetandes om vad fan jag vill. Bo på en strand i värmen i resten av mitt liv är det enda som lockar nu då Sverige inte varit generös med det denna sommar.

Snart så får jag faktiskt ligga på en strand, eller åtminstonne känna värme. En månad blir jag borta med två fina vänner. En månad låter som en evighet. En månad som kommer bli ett minne för livet. Och mindre än en månad kvar. Livet.

Man kanske skulle bli en som jobbar upp sig till en häftig position på ett företag, gifter sig, skaffar idylliska barn som man klär i båtrandiga tröjor och hela ens liv är fullt av nordiskt ljus i sitt hem som är en nybyggd trävilla på kusten. Bästkusten. Eller så slutar man aldrig upptäcka, utan fortsätter se nya platser, se världen och slår sig aldrig till ro. Man är brunbränd året om, saltvattenlockigt hår dygnet runt och man öppnar en juicebar i en bungalow på paradisön där alla lever efter mottot Hakuna Matata.

Okej. Livet alltså.

RSS 2.0