mars inspo.

Sources: Niotillfem, ColumbineSmille, Djamila, Karnaah, Whyred, Fashiontoast m.m.
Nu är även Mars snart förbi och vad passar då inte bättre än ett traditionellt inspo inlägg för månaden. Pastell docs, Balmains gåshudsbringande höstkollektion (perfektion rent utsagt), klara färger som blå, neongul, aprikos m.m. och Columbine som vanligt. Försöker fynda så mycket som möjligt i andra hand då mycket annat måste prioriteras i klädväg såsom balklänning, skor till den och studenten samt andra härliga utgifter som kommer såhär lagom till studenten (som endast är två månader bort). Ägnar fredagskvällen åt projektarbete, diverse uppgifter som ska in och intar plats i soffan.

Just wanna say that...

Än så länge finns det inte i tankarna att blotta min och hans historia här. Dem som vet historien om oss har jag medvetet berättat till och kanske i framtiden skriver jag något här med. Men inte nu. Så du vet, du som kommenterade. Om du läser igen vill säga.

note

...Vill ni höra med kloka ord från den allsmäktige så följer ni Sajbe på twitter. Där predikar jag om det mesta som passerar hörselgångarna och tankesmedjan som jobbar högvarv i mini-hjärnan min. Återigen, trevlig kväll!

yellow bird

source: asos.com

Har fått dille på starka klara färger och vill helst ha aprikosrosa byxor varje dag. Men idag så känner jag supersug efter gult! Fick med mig tre plagg hem idag som var helt oplanerade men vad jag är glad nu, pastell som neon allt funkar! Dessa två skulle även dem passa mig mycket bra, båda från Asos. Färg piggar upp!
Japp nu har klädfanatikern talat och känn INSPIRATIONEN FLÖDA UPP OCH NER genom kroppfan. Ha en trevlig kväll!

februari inspo

sources:angelicablick,columbinesmille,knightcat,loweetcccccccc

Februari är sista vintermånaden så från och med nu ska ingen snö få synas på kommande inspirations inlägg för varje månad. Denna månad är splittrad med färger, stilar och snitt men så får de va. Modeveckor har passerat så bloggbilder och catwalkbilder samsas om vartannat här. Det håller även i sig till nästa månad kan jag hinta om. Nu fortsätter vi fyra veckor fram till påsk och snart kastar vi mössorna!

Snowman

Har tillbringat en vecka långt norrut och summerar den som godkänd. Vädret var ej på vår sida men idag sken solen vilket var väldigt uppskattat! Har åkt amazing skidåkning idag! Imorgon innebär sextio mil hem till byn igen.


RSS 2.0