you're beautiful to me

Nu måste jag nog nypa mig själv i armen för att se till så att detta inte var en dröm. Allt på en gång, som en flodvåg. Vill att mungiporna ska sitta fast uppe vid öronen och känna de där ruset. Men det var något som distraherade en från det. Från att vara överlycklig ända ut i fingerspetsarna. Juli, snälla kom fort men passera långsamt...för det finns inte mycket tårar kvar nu.

The secret that you knew, but didn't know how to tell

Smider planer med fina vänner och försöker intala mig själv att det är bara sju dagar kvar på ett ställe som gör mig uttråkad och får mig att längta till vanliga skolveckor igen. Vintern slår till på nytt men kalla grader och hackande tänder, kalla lår och frusna händer. Jag är bra allt lycklig jag.

so hold your head up and you'll go far, cause baby I was born this way


if you say so, it's got to be so

Är helt underbart inspirerad till max och räknar ner minuterna varje vardag tills jag få klä på mig min blå jacka och styra stegen ner mot rulltrapporna. Lyssnar på en låt där de sjunger verser i stil med "Under the spotlight, neither black nor white, it doesn't matter, do the dance" och drar på smilebanden till Glee. Tycker om de vita och undrar varför människor klagar över snö i februari, det är ju fullt normalt och precis som det ska vara. Är lite exhalterad och sprallig inför de kommande veckorna som bjuder på kalasfirande för småttingar som växer upp till vuxen ålder och fint besök från långa avstånd.
Ha det fint du som läser det här.

Butterflies and sunshine smiles

Leenden som växer allt större när ens tankar inte kan släppa något som man lyckats kedja fast ordentligt på näthinnan. Man känner det även fast det inte är verkligt och februari månad kommer vara den man kommer minnas lika klar som gårdagen för resten av sitt liv. Ibland invaderar en flock små kittlande fjärilar en inombords och regn och slask mitt i vintern hindrar inte en från att känna sig alldeles förväntansfull men ändå inte. Blickar, kroppspråk och känslor runt omkring oss hela tiden och hur underbart det än må vara så kan det vända lika snabbt som ett löv i vindarna som fortsätter blåsa bistra minusgrader mot våra ansikten i flera veckor till. Men så småningom så slår grönskan till bakom husknuten och vad du är vacker då. Fjärilar slutar aldrig flyga och ett leende som ditt kommer aldrig dö i mitt hjärta.

RSS 2.0