Äntligen nytt jobb!

I lördags, efter att jobbet var slut hade jag ett missat samtal och ett voicemail. Lyssnade på meddelandet, det var H&M. Utan att hinta någonting om hur vidare min intervju var lyckad eller inte ber rösten i andra ändan att jag ska ringa upp så fort jag kan. Får inte tag på någon förrän på måndagen. 
 
"Hello Sara, we just wanted to let you know that you've been successfull."
 
GLÄDJEN som infann sig i hela min kropp sekunden jag hörde ordet "successfull" går inte att beskriva. LÄTTNADEN över att få säga upp mig på mitt nuvarande jobb jag inte riktigt trivts på, var även den obeskrivlig. Nu ska jag börja jobba på H&M igen, Oxford Circus, mitt i smeten, granne med Maja OSV. 
 
Och som mamma sa när jag ringde upp henne för att berätta det positiva beskedet:
 
"Nu får du komma hem igen, till H&M"
 
Jag hoppas hon har rätt. 

Midsommar i LONDON

 
MIDSOMMAR firas självklart här i London också, dock är det ju inte alls jämförbart med en riktig celebration i Sverige men ändå. Vi drog oss till Hyde Park och hängde med vänner i det svinkalla vädret, titt som tätt gömde vi oss under våra paraplyn, jätte mysigt... 
 
Okej men låt oss nämna att Maja och jag har flyttat. Vi har alltså begett oss ut till the hood, iallafall om man jämför med vart vi bodde innan. HUR SOM HELST, så älskar jag att bo här. Pytteliten lägenhet men det är parkettgolv och takfönster, alltså love it??? 
 
OCH hahaha jag sitter i detta nu i min och Majas säng och skriver detta. Eftersom vi inte har något WiFi i lägenheten så måste vi dela vårt 3G från våra telefoner till datorn, men vi har så jäääkla dålig täckning SÅ... För att få upp dessa bilder sitter jag med mobilen liggandes på mitt huvud, under vårt (tak)fönster för att få bästa connection ??? Vilken syn. Livet alltså. 
 
 
Nu ska jag promenera till Kensington. XOXO 

Dags att flytta

Det är dags att flytta ut, bort från 47B Museum Street, granne men British Museum, mitt i liv och konstant rörelse med Oxford Street utanför fönstret. Vi säger hejdå till Covent Garden fem minuter nerför gatan och hejdå till gångavstånd till våra jobb.

För nu beger vi oss till Hammersmith och det ska bli så jävla fett.

https://cdn3.cdnme.se/2080017/7-3/pic_51c2dba59606ee6121f44310.jpg" class="image">


Födelsedagsfirande och svenska köttbullar

 
Maja fyllde som sagt år i söndags och det firade vi med presenter till'na, goda hamburgare på Byron och sen lite mys med vin och chokladbakelser. Igårkväll däremot så åkte vi tillsammans med Åse till The Harcourt Arms som är en svensk pub här i London. Det var så längesen som en måltid satt så fint i kistan. Köttbullar i gräddig brunsås tillsammans med potatismos var så himla efterlängtat. Jag må älska London, men det finns ingenting jämfört med Sverige och SVENSK MAT. 
 
Jag har bott i London i två månader och för varje dag uppskattar jag Sverige mer och mer. Jag vill resa och se världen och bo på häftiga platser. Men till slut, så kommer jag slå mig till ro i mitt älskade hemland. I längden så finns det ingenting som slår Sverige. Drömland.
 
 
 
 

Happy Birthday to youuuu

 
Nu kanske ni tror att Maja är igång och skriver så fingrarna blöder, men ICKE. Dock, så kommer detta inlägg enbart handla om just Maja.
 
För nästan fyra år sedan började vi gymnasiet ihop i samma klass. Jag skulle säga att vi var vänner som hängde i skolan tillsammans med andra, men inte mycket på fritiden. Men i trean så skulle vi göra projektarbete ihop och det var nog då vi började lära känna varandra bättre. Efter mycket tålamod och kämparglöd så lyckades vi till slut få vårat arbete klart och kunde andas ut på rikt... Okej who cares about that...
 
 
 
MAJA är en person som är glad, klok, lättsam, rolig, tålmodig, givmild, generös, spontan och står upp för sig själv. En person som jag trivs med så himla bra med och som fått mig att se världen (...okej Europa). Utan Maja hade jag nog aldrig tågluffat, jag hade heller aldrig flyttat hit till London. Hon har även fått mig att vara mindre skärrad och rädd för saker o ting. Hon uppmuntrar en till att leva livet fullt ut och göra saker som man alltid drömt om.
 
Idag fyller Maja 20 år. För exakt ett år sedan firade vi hennes födelsedag i Barcelona, tillsammans med tre andra härliga tjejer. Värme, rödbrända kinder, lite för många drinkar och hemgång halv sex på morgonen genom halva staden. Idag  firar vi hennes födelsedag i London, något jag (och kanske hon) aldrig hade trott om någon hade berättat det för oss, för ett år sen. Ett år sedan studenten och vi har hängt sen dess. 
 
Med ett försök att inte låta allt för klyschig, så kommer jag ändå säga att jag är otroligt glad att ha denna grymma vän (homie, fru, kompis, lover, you name it...) i mitt liv. Hon står ut med min osmidighet, hon får mig att skratta och njuta av varje dag här, hon peppar mig alla dagar jag har jobb på schemat och får mig att stå ut. Vi har bott ihop i två månader och aldrig bråkat eller tjaffsat. Helt enkelt en person jag kommer otroligt bra överrens med och vi delar samma syn på det mesta. Maja är en av mina bästa vänner, och det är så jävla fett.
 
 
 
 
 
 
 
 

Days to remember

 
Lite bilder från olika tillfällen, bland annat en pubfrukost i Hammersmith. Även Svenska nationaldagen när både Maja och jag är hemma efter jobbet runt elva på kvällen och gör pannkakor för att fira lite iallafall, så värt och så gott. Resterande bilder är från i Lördags när jag var ledig och njöt i det fina vädret med ett gäng goa tjejer. Vi såg prinsessbröllop på storbildsskärm i Svenska kyrkan, strosade runt i Maida Vale, Little Venice och Notting Hill. Denna stad alltså. 
 
På tal om ingenting hade jag en bra dag på jobbet igår. Typ första gången. Imorgon har jag en intervju för ett annat jobb. Fingers crossed.
 
 

Här njuter jag

...i en park fram tills jag jobbar kväll. Som vanligt.


RSS 2.0