januari inspo.


Väldigt mycket skor denna månad men det har väl ingen något emot. Guld, glitter och glans är de tre stora G'na som också syns tydligt de flesta månader i mitt lilla krypin. Men det är ju jäklans fint! Bilder lånade från bland annat Columbine Smille, Elin Kling, Bella, Angelica Blick, NiotillFem etc. Som vanligt alltså. Denna vecka går fashion week av stapeln och mycket modevents pågår även nästa vecka! Kul! Själv håller jag mig uppdaterad genom Twitter där Rebecca Simonsson och Rodeo rapporterar bäst, även Rodeos hemsida, Freshnet och Frida Fahrman på Kanal5 håller mig (och dig) uppdaterad!

To be continued.

Watch the throne

Nu har jag äntligen fått lite lent hår igen efter en lång inpackning och ska bege mig in mot den lilla staden med mamma! Tänkte lägga upp lite bilder från praktiken också, men det får bli senare under dagen. Längtar tills tisdag då det är dags igen, vill bara vara där hela tiden mest. Veckan som kommer så väntas även Formex-mässan vilket är typ heaven för trend, mode och inredningsnördar som jag. OCH DETTA ALBUM är vad som spelas mest hela tiden! Later mina vänner!

Praktik och sådant

Lystring mina vänner! Jag har på riktigt drömpraktik i Stockholm för tillfället. Jag hjälper till och fixar bud till moderedaktörer för olika tidningar vilket betyder att jag plockar ihop kläder och dylikt till de stylisterna har skickat bud om, BLAND ANNAT. Annars så hänger jag upp kläder, plockar, går igenom tidningar, surfar runt lite efter märken som Hanna (my boss) representerar, ser om märkena syns i media osv. Jag trivs helt enkelt! Ville egentligen bara säga det. Ha det fint!

#Nuläget

Drar ut på en walk med musik inpluggad i småöronen. Sedan tänker jag klippa och klistra och kanske slänga ner en och annan tröja, strumpa o trosa i väskan. Stockholm blir hemmet för sex veckor framöver. På Fredag så gör jag som Elsa i Elsas Mode, stalkar bloggkändisar, b-elit och en o annan cool pr-tjej utanför Grand Hôtel där Ellegalan hålls (*redan-i-extas*). Lagom mode-dos för den kvällen, och ja spåna framtidsideer gör jag också, det börjar likna något. Adjö!

Lugnt

Jag jobbar konstant. Men idag, idag är jag ledig och jag gör absolut INGENTING. Så jävla skönt. Ska läsa och spela sims hela dagen. Ha det.

RSS 2.0