We had sun, fun and wine

 
En vecka på Cypern. Imorgon tillbaka till London där jag har en månad kvar.
 

Home, sweet home

Jag är i Sverige!!! 
 
Sedan i Tisdags har jag gått och längtat efter att få sätta mig på planet från Stanstedt till Västerås, för att mötas av svensk frisk och härlig luft, köra lite bil, äta lite lösgodis, få ligga i soffan och ta MASSA plats i hela huset utan att vara ivägen.
 
Jag är påväg hem hit jag med, för när man bor borta ett tag i ett annat land (som överlag inte är så olikt Sverige but still is) så uppskattar man så mycket mer. I ett land finns det alltid saker att förändra, förbättra och det kommer aldrig sluta med att alla blir nöjda. Sverige är inte perfekt men Sverige är ett drömland. Ett underbart land där du får synas, höras och vara vem du vill, hur mycket du vill. Älskar det. Till slut känns London lite grått och trist, man må älska lokala pubar, människorna och *storstadslivet*, men för tillfället finns det inget värre än röda bussar, Oxford Street och att sakna space vart man än är. London har vart fantastiskt och jag kommer njuta till fullo av min sista månad där, men jag känner mig klar för den här gången.
 
HUR SOM HELST, på måndag åker jag till Cypern en vecka med tre helt fantastiska tjejer! Vi ska sola, bada och dricka piña colada. Såklart. Ha det fint!
 
 

Bara en snabb update

Det är väl dags nu igen, att skriva lite. Låta några veta om vad som händer. 
 
Maja har 19 dagar kvar i London. Uäh. Mina dagar är inte räknade, än. Men hem ska jag, om några veckor för att åka och sola mitt i Medelhavet och även krama om alla mina kära där hemma. 
 
Jag har jobbat på H&M i tre månader nu. Fick förlängt kontrakt igår. 
 
Våra fina Kensingtontjejer (som dem kallas i detta Hammersmith-crib) flyttar hem om en vecka(!!!!). Är så ledsen över det. Men vi hade en galet rolig helg. 
 
Och på torsdag kväll, om ungefär exakt 58 timmar får jag krama om min allra bästa, underbara, ÄLSKADE mamma. Har inte träffat henne på tre månader. TRE MÅNADER. Längtar så himla mycket.
 
Det var det.
 
 
 
 

RSS 2.0