Många bäckar små

Foto: UNICEF

"Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas.

I jul kan du publicera årets viktigaste bloggpost. En bloggpost som ger fler barn chans att överleva och utvecklas. Då gör du nämligen inte bara fler uppmärksamma på att barn dör i onödan utan du ser även till att re:member skänker sex påsar nötkräm. Nötkrämen skickas till de barn som behöver det mest. Vi hoppas att du vill hjälpa oss att få ihop så många påsar nötkräm som det bara är möjligt."

 

Oavsett om du jobbar eller studerar så kan man ALLTID bidra med en liten slant till katastrofer som denna och hjälpa människor eller djur runt om i världen. Jag tror på att man aldrig kan skylla på att man inte "har råd" att hjälpa behövande, för det spelar ingen roll om det är en-två kronor eller tvåhundra. Många bäckar små. Och kolla på detta inlägg, jag hjälper till helt gratis! Sen vad för organisationer, föreningar eller liknande som man hjälper spelar ingen roll. Men medkänsla och hjälpa andra att få leva ett normalt liv friskt och tryggt,  det är så otroligt viktigt! Det finns inget "sköt dig själv och skit i andra", det fungerar inte så! Så när du endå passar på att köpa julklappar ute i affärerna så vet jag att du bland annat på HM, kan för 49 kr köpa ett kort från UNICEF där du är med och skänker pengar som går till skolmaterial för pojkar och flickor runt om i världen, som annars aldrig skulle haft råd med det. Det gjorde jag, och jag köper gärna ett till. Andra julklappar som uppskattas och gör skillnad hittar du bland annat på unicef.se/gavoshop. Glöm aldrig, du kan göra skillnad. God Jul.


Comments
Posted by: Blopparna - Alexandra

Fint skrivet!

2011-12-12 @ 22:07:19
URL: http://blopparna.blogg.se/
Posted by: rebecka

Fint skrivet!

Har du någon favorit? :)

http://rebeckamargaretha.devote.se/blogs/14994882/got-yourself-a-favorite.htm

2011-12-18 @ 22:49:24
URL: http://rebeckamargaretha.devote.se

Leave a comment

Namn:
Remember me?

E-mail (publiceras ej)

URL/Blog

Comment

Trackback
RSS 2.0