Almost done, Sydney

Nu går tiden fortare än någonsin tidigare. Nästa fredag sätter jag mig tyvärr på ett flyg tillbaka till kalla, gråa och småtråkiga Sverige. Jag vill verkligen inte åka ifrån detta. Men sen sist jag uppdaterade er här så har vi ju faktiskt öppnat upp butiken! Det känns så långt borta när jag tänker tillbaka på det, vi har hunnit med ytterliggare två veckor med mycket jobb, utveckling, med- och motgångar och underbara kollegor samt kunder.
 
Öppningsdagen började med en stor celebration breakfast för alla anställda och all support som hade kommit för denna butik. Tre av oss svenskar fick vara med och klippa det röda bandet för invigandet av butiken tillsammans med landschefen och butikschefen. Stämningen var fantastisk, utanför ena (av fyra) entréen så var pressen samlad framför en gigantisk folkmassa, och kön gick långt ut på parkeringen i snirklar, och den tog aldrig slut under hela första öppningshelgen. Så otroligt häftigt att vara med om detta och jag är så himla, himla tacksam.
 
Sen sist har jag även hunnit med att gosa med koalor och klappa kängurus. Men det finns så mycket mer jag skulle vilja se och göra i denna stad innan jag lämnar för denna gång, så jag ska ta vara på sista tiden här, umgås så mycket jag kan med alla fina och underbara människor jag kom hit med och bara NJUTA. Lördag 8 november, då ses vi igen Sverige.
 
 

Comments

Leave a comment

Namn:
Remember me?

E-mail (publiceras ej)

URL/Blog

Comment

Trackback
RSS 2.0